Vandreture på Bornholm

Tag med på en smuk vandretur på Bornholm. Her skal du opleve det unikke bornholmske lys, de voldsomme klipper, bølgernes vilde dans og skovenes stille hvisken.

Oplev Bornholm til fods
Tag traveskoene på og oplev Bornholm til fods. Oplev øens mange redningsstier, skovstier, strandstier og klippestier. Du kan både vælge at tage turen rundt om Bornholm på én gang eller dele øen op i mindre bidder. Uanset hvad, så giver Bornholm dig et utal af uforglemmelige oplevelser.

Vandrestier i alle afskygninger på Bornholm
Langs hele den bornholmske kyst løber de gamle redningsstier - i skovene og i sprækkedalene fører små stier gennem den helt specielle bornholmske natur. Prøv fx en vandretur rundt om Hammerknuden eller langs Kobbe Å og Døndale Å, der begge ender ved et vandfald. Døndalefaldet er med sine 25 meter faktisk Danmarks højeste! Eller tag en tur gennem Ekkodalen, der med sine 12 km er Bornholms længste sprækkedal. Eller hvad med en tur langs kyststien mellem Saltuna og Bølshavn med små fiskerlejer, vilde klipper, kystskove, strandenge og dale. Eller, eller, eller ... Du kan finde forskellige turforslag til vandreture på Bornholm lidt længere nede i denne artikel.

Køb kort og bøger til din vandretur på Bornholm
Mulighederne for en smuk vandretur er rigtig mange på Bornholm... spænd blot rygsækken på ryggen og kom afsted! Hvis du har lyst til at have gode kort og naturguider med i rygsækken, så besøg vores webshop

Bornholm Rundt Marchen
Har du lyst til at deltage i Bornholm Rundt Marchen, så besøg Bornholm i slutningen af juni. Bornholm Rundt Marchen afvikles fra den 30. juni - 2. juli 2017 og karakteriseres som en af de mest spændende og fysisk krævende i Europa.
Læs mere om Bornholm Rundt Marchen her

Bornholm Rundt Marchen

Deltag i Bornholm Rundt Marchen fra d. 30. juni - 2. juli 2017. Bornholm Rundt Marchen karakteriseres som én af de mest spændende og fysisk krævende i Europa.

Kyststier på Bornholm - app

Download app'en "Kyststier på Bornholm" og oplev spændende vandreture på Bornholm.

Kortguide til din SmartPhone - app

Med Kortguide til din SmartPhone får du et detaljeret kort over Bornholm med masser af information.

Vandreture på Bornholm (app)

Find vandreture på Bornholm og i hele Danmark

Vandretur - Hammerknuden Rundt

Som en del af Kyststien, er dette en af Danmarks mest spektakulære vandreture, som stiller krav til konditionen når den hæver sig op til 82 meter over havet.

4 vandreture i Almindingen

Oplev nogle skønne vandreture i Almindingen - Danmarks femtestørste skov.

Vandretur - Dueodde Rundt

Tag med på en smuk vandretur ved Dueodde - Bornholms sydligste punkt.

Sider

Tilknyttede PDF-filer