SportDres Bornholm

Bornholm har rige muligheder for lystfiskeri og friluftsliv. Vi har de gode løsninger.

Vejen til gode fiskeoplevelser
SportDres Bornholm er øens største specialforretning indenfor sportsfiskeri. Vi har mere end 25 års erfaring med fiskeriet på Bornholm, og er altid behjælpelige med at udpege de forskellige sæsoners ”HOT SPOTS”. Uanset om du er til fiskeri fra kysten, fra båd eller i de bornholmske søer og moser, er du altid velkommen til en saglig fiskesnak, hvor vi møder dig, der hvor du står.

Friluftsliv
Vi fører et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for friluftsliv. Du kan bl.a. købe soveposer, rygsække, gas til små gasbrændere, frysetørretmad, pløkker, baduner, kogegrej, liggeunderlag, kompas, vandtætte poser, lamper, reb, karabiner, hjelme. Vi har meget indenfor camping-, klatre- og fiskeudstyr.

Beklædning
Vi fører et bredt udvalg af beklædning og fodtøj af kendte mærker indenfor friluftsliv; Bl. a. Fjällräven, Haglöff, Columbia og Montane.

Fiskekort
SportDres Bornholm kan desuden tilbyde Put & Take-fiskeri i vores Ørredsø på Vellensbyvej ved Arnager.

Lystfiskeregnet overnatning på Bornholm
Hos SportDres Bornholm vil vi gerne tilbyde vores lystfiskergæster den bedste service og også gerne guide dig videre til et lystfiskeregnet overnatningssted, som fx tilbyder frysemuligheder, renseplads etc. Sådanne lystfiskeregnede overnatningsmuligheder finder du fx hos nedenstående virksomheder, og også flere af øens sommerhusudlejere kan hjælpe dig med lystfiskeregnet overnatning:
Pyttegården i Gudhjem
Pension Langebjerg i Allinge
Valleshus på Dueodde

Besøg vores butik og få yderligere information
På vores hjemmeside finder du oplysninger om vores butik, åbningstider og nyttig information om lystfiskeri på Bornholm. Har du brug for personlig betjening kan du ringe til os på tlf. +45 5691 0370 eller sende en mail til bornholm@sportdres.dk
 

 

Kontaktinformation:

Store Torvegade 96
3700 Rønne

tlf: +45 5691 0370
mail: bornholm@sportdres.dk
web: www.din-fangst.dk