Spisesteder på Bornholm

Snogebæk Røgeri

Snogebæk Røgeri fungerer både som restaurant og butik, hvor du kan købe alle de lækre røgvarer og andre bornholmske specialiteter.

Snogebæk Røgeri er både restaurant & Butik
Der er frisk røget sild hver dag hele sæsonen. Snogebæk Røgeri ligger midt på hovedgaden i Snogebæk og med udsigt over Østersøen.

Fersk fisk i sæsonen
Du kan få fersk fisk fra maj til og med september. Derfor er udvalget i denne periode meget varieret: Der er både de kendte danske fiskearter og nogle mere eksotiske - såsom tun og marlin, som er helt fantastisk, hvis man skal grille. Og så er der altid friske hummere. Skal du bruge noget specielt bestiller vi det gerne hjem.

Snogebæk Røgeri med grill
Hver aften i sommerferien fra juli til august udvider vi vores populære fiskebuffet med en udendørs grillbuffet og salatbar. På grillen får du dagens fisk, fx. grillet grillet tun og haj, samt hjemmelavede hvidvins-dampede torskepakker. Du kan også få lækre BBQ spareribs, oksebøf, pølser og krydder-bagekartoffel. Hertil er der lemonsovs og bearnaisesovs. Du kan spise så meget du lyster. Du får det hele inklusiv vores fiskebuffet for 180,- kr., børn under 12 år betaler kun halv pris.

Husk: Vi har gratis WiFi til vores gæster!

Åbningstider:
hver dag fra kl. 10
i perioden 19. marts - 22. oktober 2016
Se alle åbningstider her

Kontaktinformation:

Hovedgade 6
Snogebæk
3730 Nexø

tlf: +45 5648 5708
mail: info@smokedfish.dk
web: Snogebæk Røgeri