Sejlerferie på Bornholm

Sejl til Bornholm! Bornholms beliggenhed midt i Østersøen, gør øen til det ideelle sted for en rigtig dejlig sejlerferie.

Oplev 27 havne på Bornholm
Bornholm og Christiansø byder på ikke færre end 27 havne, så der er masser af havne at vælge imellem på jeres sejlerferie til Bornholm. I kan vælge at sejle til de store havne i Rønne og Nexø med fiskekuttere og færger eller I kan prøve alle de små idylliske havne nord om Rønne, forbi Hammerknuden og syd på til Snogebæk. Og så er både Christiansø, den svenske østkyst og Baltikum jo også inden for rækkevidde.

Få overblik i Sejlerguide Bornholm
Vil du vide mere om Bornholms havne og øens godt 140 km lange kyststrækning, så læs mere i denne sejlerguide fra Bornholms Regionskommune (på svenska här). Her finder du bl.a. oversigtskort og beskrivelser af de mange forskellige havne på Bornholm. 

Den typiske bornholmske havn
Den typiske bornholmske havn er sprængt ud i klippen - midt i en unik og hyggelig by - der ofte er karakteriseret ved de hvide røgeriskorstene. Men I vil også støde på de mere moderne lystbådehavne med alle faciliteter, erhvervshavnene og så Bornholms tre helt specielle ø-havne.

Tag en afstikker til Christiansø
Er du sejler og ønsker at tage på sejlerferie til Bornholm, bør du bestemt tage en afstikker til Christiansø - ca. 10 sømil nord for Bornholm. Her finder du en smuk lille naturhavn mellem øerne Christiansø og Frederiksø og et lille levende samfund med ca. 100 fastboende, der alle bor i de fredede bygninger, som er en del af det store gamle fæstningsværk. Det må opleves!

Mange oplevelser i gåafstand
I kort afstand fra Bornholms havne finder I masser af oplevelser og aktiviteter, så det er bare at vælge.... uanset hvad, så får I helt sikkert en skøn sejlerferie på Bornholm.

Læs mere om Bornholms havne og kyst i sejlerguiden her

Läs seglarguiden på svenska här

Læs meget mere om Bornholms havne her

Hasle havn

Hasle Havn

Tag til den hyggelig Hasle Havn på Bornholms vestkyst.

Hammerhavnen

Lige syd for Hammerknuden finder du den helt specielle Hammerhavn, der virkelig er et besøg værd.
Christiansø - længst mod øst...

Christiansø

Besøg Danmarks østligste punkt - der bor faktisk 100 fastboende på Christian den V's gamle fæstning!

Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm er nemlig Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!