Hotel Friheden

Hotel Friheden ligger i idylliske omgivelser i den lille by Tejn/Sandkås, hvor I bor i fred og ro. Få meter fra hav, sand og de smukke nordbornholmske klippepartier.

Hotel Friheden er beliggende på den nordlige del af Bornholm kun 2 km syd for Allinge i Sandkås. Stedets navn kommer af den sandstrand, der ligger lige nedenfor Hotel Friheden. På Hotel Friheden lægger vi vægt på, at du nyder den tid du er hos os. Her er stille og roligt og vi kan tilbyde lidt af hvert, hvis du er livsnyder.

Golfpakker
Kommer du til Bornholm for at spille golf, er vi det naturlige udgangspunkt. Vi sørger for færge, overnatning, greenfee og står til rådighed med råd og vejledning om golfbanerne på Bornholm. Vi sørger også for at dit golfselskab får den helt perfekte tur med alt hvad der hører til. Se mere her
 
Restaurant og Café
I hotellets hyggelige café er der mulighed for diverse kaffespecialiteter, drinks og fadøl. Vi serverer naturligvis den lokaltbryggede øl fra Svaneke Bryghus.

Vi kan tilbyde flere pakketilbud og sørger for at lave den perfekte pakkerejse til dig. Se mere her og her.

Restaurant Friheden tilbyder et lækkert udvalg af à la carte retter og en frisk salatbar. Hotel Frihedens restaurant har panoramaudsigt over Østersøen fra hele restauranten, og en overdækket terrasse med varmelamper og udeservering.

Vi glæder os til at tage imod jer på Hotel Friheden.

Kontaktinformation:

Tejnvej 80
Sandkaas
3770 Allinge

tlf: +45 5648 0425
mail: booking@hotelfriheden.dk
web: www.hotelfriheden.dk

Kontakt mig