Havkajak rundt om Bornholm

Bornholm er et af de ypperste steder at opleve Danmark fra en havkajak.

Ren skærgårdsstemning
Hvis du vil have skærgårdsstemning uden at forlade de danske kyster, så er en tur i havkajak rundt om Bornholm en oplagt mulighed.

Flotte og afvekslende strækninger
På Bornholm finder du meget flotte og afvekslende strækninger - ikke mindst ved den specielle "skærgård" på østkysten. Hammeren, der er præget af de høje klippekyster er altid flot, og sandstrandene og klitterne ved Dueodde er god afveksling.

Bornholm rundt på 110 km
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en tur rundt om Bornholm, så forbered dig på 110 meget smukke kilometer. Turen rundt om klippeøen er til at ro for alle - måske lige bortset fra de helt spæde nybegyndere. I hvilken retning du skal sejle rundt om Bornholm i din havkajak, er helt op til, hvad vej vinden blæser - Bornholm rundt kan anbefales både med og mod uret.

Du kan leje en havkajak på Bornholm
Det er muligt at leje en havkajak flere steder på Bornholm eller du kan naturligvis medbringe din egen. Du finder referencer til havkajakudlejere i bunden af denne artikel.

Bornholm Rundt i havkajak
Deltag i Bornholm Rundt i havkajak, som er en 4-dages ekspedition i afslappet tempo langs den bornholmske skærgård og øens kilometerlange hvide sandstrande - i alt ca. 116 km fordelt over 4 dage og opdelt i to hold efter kilometertid. Bornholm Rundt i havkajak finder sted i dagene fra d. 10.-13. august 2017.
Læs mere om Bornholm Rundt i havkajak her

Paddle Bornholm

... når du vil være en bedre kajakroer.

Bornholms Outdoorcenter

Sjove oplevelser med udfordringer og adrenalin til alle aldre og størrelser - fra begynder til ekspert

Book spændende ferieaktiviteter hos GoBornholm

Hos GoBornholm er mulighederne for en aktiv ferie på Bornholm mange og varierede. Uanset om du er til fart over feltet eller til mere rolige aktiviteter, giver GoBornholm dig mulighed for at opleve Bornholm på en aktiv måde.

Bornholm rundt i havkajak

Oplev Bornholm rundt i havkajak - 4 dages havkajaktur rundt om Bornholm i roligt tempo fra d. 10.-13. august 2017.

Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm er nemlig Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Eastwind Surf og kajakcenter

Få sjove vandsportsaktiviteter for hele familien med Eastwind Surf- and Kayakschool.

Kajakudlejning - Butik Maritim

Se Bornholm i kajak og få en fantastisk natur oplevelse.