Forår på Bornholm

Bestil en skøn forårsferie på Bornholm og nyd klippeøen, mens her er aller smukkest.

Velkommen til foråret på Bornholm
Bestil en rejse til Bornholm i foråret - der er masser af gode tilbud lige nu! Find et skønt overnatningssted, besøg nogle af øens spændende attraktioner, deltag i nogle af de sjove og interessante events herunder og nyd øen, mens her er smukkest.

Kom og oplev foråret på Bornholm
Svaneke byder foråret velkommen med Kærlighedsweekend i april. Her kan du opleve bryllupsmesse, transvestithøns i hønseskidnings-konkurrence, kærlighedstrillebørsløb etc. Kom også og mærk det helt store sus, når op mod 250 både i slutningen af april stævner ud fra Tejn Havn for at konkurrere i årets Trolling Master Bornholm - det er sjovt for dig, der er lystfisker, men også for dig der har lyst til at opleve fart og spænding fra kajen, når det samlede felt starter. Er du løber, er Bornholm ideel til træning, uanset om du foretrækker et fladt, moderat eller stærkt kuperet terræn. Måske er du klar til det ultra-hårde Salomon Hammer Trail primo maj eller et af de utallige andre løb på Bornholm. Er du til musik, så kan du også opleve kor- og dansefestivaler og både Svanekegaarden og Musikhuzet byder også på mange gode musikoplevelser i løbet af foråret.

Bornholm er kun 3 timer væk fra København
Mindre end 3 timer fra København venter det smukke bornholmske forår på dig. Slå et smut over Øresundsbroen og snup hurtigfærgen fra Ystad til Bornholm! Stræk benene ombord og nyd en hurtig forfriskning - overfarten tager nemlig ikke meget mere end en god times tid.

Foråret på Bornholm er noget ganske særligt
Forår og forsommer på Bornholm er noget ganske særligt. I maj springer skovene ud og snart blomstrer grøfterne om kap med øens smukke enge og højlyng. Uanset hvor du bevæger dig hen på Bornholm, ligger naturen lige om hjørnet.

Natur, afslapning, fysiske udfordringer, kunst, gastronomi...
Så snart du træder i land på Bornholm, venter der dig et væld af forskellige oplevelser. Uanset om du har brug for afslapning, fysiske udfordringer, en særlig kultur, kunst eller flerstjernet gastronomi, så byder Bornholm på lidt af det hele og noget for enhver smag. Og øens størrelse betyder, at det aldrig tager mere end 30 minutter i bil at køre fra et punkt på øen til et andet.

Velkommen til skønne forårsoplevelser på vores smukke ø!

Find flere spændende events på www.bornholm.info/eventkalender