Folkemødet 2017 på Bornholm

Oplev demokrati under åben himmel ved hele Danmarks politik-festival! Kom til Folkemødet i Allinge på Bornholm d.15. -18. juni 2017 og oplev Danmarks festival om samfundets muligheder og udfordringer.
Folkemødet på Bornholm er en helt unik platform
Folkemødet i Allinge er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder borgere, erhvervsfolk og organisationer under uformelle former på Bornholm. Et af Folkemødets formål er, at skabe rammerne for at demokratiet udvikles - ligesom den svenske Almedalsveckan.

Folkemødet 2017 på Bornholm
Folkemødet 2016 sluttede den 19. juni - og det var en folkefest uden lige: Næsten 100.000 besøgende, omtrent 38.500 overnatninger, godt og vel 2900 arrangementer og over 700 arrangører. Efter denne sjette udgave af Folkemødet begynder Bornholm at lade op og gøre klar til kommende års folkemøde - det syvende i rækken. Markér datoen allerede nu i kalenderen: Folkemødet 2017 finder sted i Allinge i dagene 15. -18. juni 2017. 

Følg med på Facebook og Instagram
Destination Bornholm vil løbende dele billeder fra Folkemødet på Instagram. Følg os for at opleve stemningen eller del selv dine billeder med #visitbornholm. Destination Bornholm er ligeledes på Facebook under Folkemødet med dækning af højdepunkterne under hele arrangementet.

Se video fra Folkemødet på Bornholm:

Folkemødet understøtter den demokratiske dialog
Det danske demokrati kendetegnes af en lang tradition, hvor dialogen har været et af de bærende principper. Den demokratiske dialog har derfor trange kår, når de politiske budskaber helst skal leveres i én eller ganske få sætninger. Folkemødet er med til at understøtte den demokratiske dialog.

Ikke kun Folketinget sætter dagsordenen
Det danske demokrati kendetegnes ikke alene ved Folketingets partier, men også ved de utallige foreninger, organisationer og græsrodsbevægelser, der er med til at sætte dagsordnen. Denne tradition har høj prioritet på Folkemødet, og derfor har alle, der lever op til Folkemødets principper, mulighed for at skabe deres egen platform i et mødelokale, et telt eller under åben himmel. Folkemødet skaber rammerne for udviklingen af det danske demokrati – også den del, der ligger udenfor Folketingssalen.

Folkemødet er for alle
Folkemødet er naturligvis åbent for alle - både dig, der ønsker at bidrage med et arrangement, og dig, som vil være med som gæst og deltage i de forskellige møder og arrangementer. Det er gratis, som gæst, at deltage i Folkemødets arrangementer.

Overnatning til Folkemødet 2017 og 2018
Book allerede nu din overnatning til Folkemødet på Bornholm i 2017 (15.-18. juni) og 2018 (uge 24) - find din overnatning til Folkemødet her:

Find overnatning til Folkemødet 2017
Find overnatning til Folkemødet 2018

Transport under Folkemødet 2017
Trafik- og transportforholdene rundt om Folkemødebyen Allinge er værd at informere sig om, fordi der er rigti mange mennesker, der skal til og fra Allinge. Vi har en hel side med al relevant information om transport til og fra Folkemødet.

Læs mere om Folkemødet på www.folkemødet.dk
Find Folkemødet på Facebook

Oplev også en vandretur på egen hånd under Folkemødet i Allinge
Se folderen om Sporet ved Folkemødet på Bornholm

Oplev Bornholm før eller efter Folkemødet - tag på ferie til solskinsøen
Hvis du kun har været til selve Folkemødet og aldrig sådan rigtig været på Bornholm før - eller hvis det er mange år siden dit sidste besøg på øen, og du har fået blod på tanden: Så prøv at tag et kig på vores aktuelle udvalg af overnatningstilbud til din næste ferie med familien eller med din bedre halvdel. Book din næste ferie til Bornholm her eller her.

Overnatning til Folkemødet 2017

Book allerede nu din overnatning til Folkemødet i 2017 på Bornholm, som finder sted 15. - 18. juni 2017.