Oplev Bornholm i Jylland

Kom og oplev Bornholm på messen "Ferie for alle" i MCH Messecenter Herning i weekenden 24. - 26. februar.

Den bornholmske turistbranche er klar til 3 dages messe i slutningen af februar. Ligesom de mange foregående år, er den bornholmske turismedelegation naturligvis igen i år at finde på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, som afholdes i Messecenter Herning i weekenden 24. - 26. februar.

I samarbejde med messecenteret i Herning blev der i 2015 bygget en 7 meter høj rundkirke, som vartegn for Danmarkshallen. Dette var så populært at rundkirken igen står placeret midt i hallen og ikke er til at komme udenom. Udover rundkirken danner bindingsværkshuse rammen om et autentisk bornholmsk miljø, som forhåbentlig tiltrækker masser af gæster til standen. Bornholm råder over en stand på næsten 400 m2 og vil igen i år sætte fokus på overnatning, oplevelser, aktiv ferie og fødevarer. Der vil således også i år være rig mulighed for at smage på bornholmske lækkerier. Desuden får du masser af overnatningstilbud, miniferietilbud og idéer til aktiv ferie.

Kom og oplev Bornholm ved standnummer C2670. Entrébilletten koster 100 kroner for voksne, 50 kroner for seniorer 60+ (kun fredag) og 10 kroner for børn (5-12 år).