Yin Yoga i Sandvigs Rådstue

Yin Yoga i Sandvigs gamle Rådstue. Torsdage kl. 16.00 - 17.00 Bemærk : Ingen yoga d. 17 nov og 22 dec. Kom gerne 10 min før timen starter for at have god tid til at finde dig til rette i rummet. Medbring en måtte, 1-2 yogablokke + evt pude/tæppe.
Hvorfor Yin Yoga?
- Yin skaber mere frihed i krop og sind
- Yin giver indre ro og grounding
- Yin understøtter fordøjelse, afgiftning og søvnrytme
- Yin forebygger og heler skader og endda sygdom
- Yin fremmer nærvær og glæde
- Yin forbedrer fleksibilitet og koncentrationsevne
- Yin afhjælper stress, angst og depression

Yin Yoga er en enkel yogaform der forbedrer din fleksibilitet og skaber mere bevægelsesfrihed i kroppen. Yin Yoga forebygger og heler skader og hjælper kroppens naturlige udrensning og fordøjelse. Med Yin bringes krop og sind tilbage i harmonisk balance og giver dig derved en stor gave; forbedret livskraft og livskvalitet. Yin Yoga er for alle, uanset alder, køn og krop - nybegynder som rutineret.

Hvis du endnu ikke kender til Yin Yoga vil du få en helt ny oplevelse af hvad yoga kan være og hvordan det føles at komme helt tilstede i din krop mens larmen fra de evigt myldrende tanker langsomt stilner.
Kender du allerede til Yin Yoga, så kom og fordyb og forny din praksis.

Siff Cecilie Mossin:
Jeg hedder Siff og bor i Sandvig med min lille familie. Jeg er uddannet Yin Yoga lærer under Asiens førende Yin Yoga mester Victor Chng. Derudover har jeg en KA i Filosofi fra Københavns Universitet og en baggrund som massage og kropsterapeut.

Jeg har praktiseret forskellige former for yoga igennem de seneste 10 år, men det var først da jeg stødte på Victor Chng's helt unikke tilgang til Yin Yoga, at yoga virkelig fik en dyb og vigtig betydning for mig. Yin er i sandhed en helende og livsændrende praksis og jeg glæder mig til at møde dig og hjælpe dig på din Yin sti.

//Siff

Spørgsmål?
Skriv til mig på yinyogabornholm@gmail.com, så svarer jeg dig så hurtigt som muligt.

Tidspunkt

Torsdag, 23.3.17 16:00 til 17:00
Torsdag, 30.3.17 16:00 til 17:00

Adresse

Rådstuen Sandvig
Strandpromenaden 24
3770  Allinge
Danmark

Pris

Drop-in time: 65 kr Ved køb af klippekort: 50 kr per gang

Navn på arrangør

Siff Cecilie Mossin