Shelter App

En vejviser til alle de overnatningssteder du ikke vidste fandtes
Mobil tilgængelighed
Med dette program i lommen kan du nu let og hurtigt finde og favorisere de sheltere og overnatningspladser, du ikke vidste hvor var. Med piktogrammer og rutevejledninger bliver naturen ikke lettere tilgængelig. Der er lige så højt til loftet, som man kan tænke sig til, og bålet går ikke ud, før du gør.
 
 
Sheltere
De sheltere du med dette program kan finde, er indberettet til Naturstyrelsen af såkaldte inddatører for kommuner og private. Nogle sheltere er helt nye, nogle er ti år gamle. Fælles for dem er at de er gratis at benytte. Alle oplysninger om sheltere og overnatningspladser som dette program viser, er at finde på udinaturen.
 
 
Primitive teltpladser
Mange af shelterpladserne har primitive teltpladser tilknyttet, men dette program finder og viser også de enkeltstående, primitive teltpladser. De primitive teltpladser er stillet til rådighed og serviceres af private. Afhængig af standarden beder den private rådighedsgiver om et beløb på op til 25 kr for overnatning.

Primitiv overnatning på Bornholm

På Bornholm kan du frit overnatte i naturen på en række primitive lejrpladser samt i shelters.

Vandreture på Bornholm

Tag med på en smuk vandretur på Bornholm. Her skal du opleve det unikke bornholmske lys, de voldsomme klipper, bølgernes vilde dans og skovenes stille hvisken.

Outdoor og aktiv ferie på Bornholm

Kom til Bornholm og nyd en aktiv ferie. Bornholm er nemlig Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Bornholm rundt i havkajak

Oplev Bornholm rundt i havkajak - 4 dages havkajaktur rundt om Bornholm i roligt tempo fra d. 10.-13. august 2017.

Klatring og rapelling på Bornholm

Tag en klatretur i Bornholms unikke klipper med flot udsigt til havet. Prøv kræfter med rapelling i et nedlagt stenbrud eller en af øens fantastiske sprækkedale.