Lystfiskeri med børn på Bornholm

Bornholm byder på fiskeri for hele familien

Bornholm er et fremragende sted for de allermindste at starte lystfiskerkarrieren.

Ikke blot har Bornholm flere børnevenlige put & take-søer, men her er også masser af mindre søer, moser og damme, hvor der kan være hyggeligt at fiske efter alt fra skaller, karusser, brasen og sudere til aborre, gedde og sandart.

Medefiskeri er en glimrende metode til at få både fred- og rovfiskene i tale, og en regnorm fisket 70 – 100 cm under et flåd eller på et paternoster-takel er som regel ensbetydende med et underholdende fiskeri.

Det kræver blot et simpelt spinnesæt bestående af en 7-8’ spinnestang med en kastevægt på mellem 10-20 gr. samt et let spinnehjul påspolet med 0,25 - 0,30 mm nylonline. Med sådan et sæt i næverne kan man også kaste en lille spinner, et blink eller en wobler, og med en af disse agn har man gode chancer for at kroge en stor aborre, gedde eller sandart.

En udflugt på havet med en skipper på jagt efter torsk er bestemt også opskriften på en begivenhedsrig dag med børnene. http://www.veronasportsfiskeri.dk/

For de mindste er selv det at fange en lille skalle, en ilter aborre, eller måske en karusse ensbetydende med stor underholdning og morskab, og heldigvis så vrimler hovedparten af de bornholmske søer og vandhuller med disse fisk.

I tillæg er der masser af gratis fiskeri i mange af vandene. Bornholms Kommune råder for eksempel over fiskeriet i en lang række søer, moser, grusgrave og damme, og i samtlige af dem kan man som barn (og voksen) fiske gratis.

En fuldstændig oversigt over disse findes her.

Gældende fiskeregler, fredning og mindstemål

Som lystfisker er der en række regler og bestemmelser, man skal sætte sig ind i

Lystfiskeri på Bornholm

Lad bare fisken snappe... lystfiskeri på Bornholm er for hele familien!

SportDres Ørredsø

Fisk efter ørred med SportDres.

MS FORTUNA

Kaptajnen på MS FORTUNA har stor erfaring og kender nogle af de bedste torskegrunde rundt om Bornholm. Udstyr kan lejes om bord.

Hotelpension Verona

Sportsfiskeroplevelser med Verona i Sandvig.

Sider